Buddies

Onze leefstijlbuddies zijn ervaren vakmensen uit de praktijk

Onze leefstijlbuddies en rookstop coaches

Onze leefstijlbuddies zijn vakmensen met verstand van gezond leven en leefstijlbegeleiding. Ze hebben hebben ervaring met een praktijkgerichte, multidisciplinaire aanpak. Bedrijven, organisaties en personen die onze missie een warm hart toedragen maken de financiering van trajecten mogelijk.

De buddies zijn op leefstijl bijgeschoolde coaches, verpleegkundigen, diëtisten, voedingsdeskundigen, sportdocenten,  sportcoaches en niet te vergeten:  ervaringsdeskundigen.  Ze beschikken over de onmisbare bereidheid om net dat beetje éxtra te willen geven voor naasten die maar al te vaak wegens gebrek aan financiële middelen buiten de boot vallen. Immers, niet iedereen die leefstijlbegeleiding nodig heeft krijgt een indicatie voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) en zeker niet iedereen heeft de financiële mogelijkheid om een dure (privé-) coach in te huren. 

Hoe werkt het?

Stichting Gratis Gezond brengt geïnteresseerde cliënten in contact met een potentiële leefstijlbuddy of rookstopcoach. Belangstellenden moeten rekening houden met een mogelijke wachttijd. Belangrijke voorwaarden voor succes zijn: motivatie bij de client en er moet een klik zijn met de buddy. En hoe meer geschikte buddies ons team willen  versterken, hoe beter. Lees hier meer over de route.

Doneren?

Ook een gezond verschil maken in de samenleving?  Help ons helpen!